Cal MiquelóTerritoriTurisme culturalTurisme rural

Viatge vinícola a Les Garrigues: La casa rural que captura la màgia del vi

Vinya amb raim

Benvinguts a la nostra casa rural, a Puiggròs, immersa en la idíl·lica comarca de Les Garrigues. Aquí, l’experiència va més enllà del simple lloguer de casa rural; t’oferim una oportunitat única per endinsar-te en l’essència de la regió a través de la seva rica tradició vinícola. Pots gaudir d’una experiència autèntica que convida a explorar els racons recòndits dels cellers locals i aprofundir en els secrets de la viticultura de Les Garrigues.

La teva estada és més que una escapada; és una immersió en la història vinícola de la regió. Les cases amb encant harmonitzen amb l’entorn natural, oferint un ambient acollidor i autèntic. Des dels primers moments, et sentiràs connectat amb la terra i la seva tradició.

Aprofita les rutes del vi que et porten a través dels camins de Les Garrigues, conduint-te a cellers amb una llarga història i característiques úniques. Des de visites guiades fins a degustacions exclusives, la teva estada es la teva passarel·la personal per explorar els sabors, les textures i les històries que defineixen aquesta regió.

Les Garrigues no només ofereixen vins exquisits, sinó també una cuina tradicional que complementa la degustació dels cellers locals. Després d’un dia immers en les vinyes, retorna a la casa rural per gaudir de les delícies gastronòmiques que destaquen els sabors únics de la regió. Cada àpat es converteix en una experiència memorable, oferint una connexió amb la riquesa culinària de Les Garrigues.

Les vacances familiars del 2023 prenen un to diferent quan es combinen amb l’experiència vinícola. La nostra casa rural ofereix no només un refugi confortable per a la família, sinó també una oportunitat d’educació i connexió amb el patrimoni local. Cada moment es converteix en una oportunitat d’aprenentatge, des de les vinyes fins a les taules.

Comprova disponiblitat