tour virtual Cal Miqueló 1778 Benvinguts
a casa nostra
Cal Miqueló 1778 Spa

Has vist mai una casa rural amb spa i sauna?

Descobreix el nostre jacuzzi ubicat a l’antic cup del celler de la casa

Spa Cal Miqueló 1778

L’Spa de Cal Miqueló està ubicat al que era l’antic celler de la casa. Més de 200 anys d’història respiren per les parets que embolcallen un espai del S.XVIII remodelat per oferir un espai de relax i calma pels nostres hostes. Hi podem trobar una piscina termal, jacuzzi, sauna finlandesa i dutxa amb gel d’aromes d’oli d’oliva.

Jacuzzi

Endinsat a la pedra, amagat de la sala principal on hi trobem la piscina i la sauna, i il·luminat de forma natural gràcies a l’obertura d’unes vidrieres que connecten amb l’exterior, s’obre pas un espai circular on es pot gaudir dels meravellosos efectes produïts per milers de bombolles d’aigua que al seu pas, generen massatges a tot el cos. Sabies que està ubicat al que era l’antic cup del celler de la casa?

Sauna Finlandesa

La cirereta del pastís, un pastís en forma d’SPA. Un espai que depura i purifica. Un espai únic dins un entorn que ofereix calma i relax. Un luxe a l’abast dels nostres clients.

Piscina termal

Aigua a 32ºC que brolla a través d’una aixeta amb molta història. Un espai únic i exclusiu pensat per oferir una estada 100% relaxant i revitalitzant.