Cal MiquelóTerritoriTurisme rural

Les Garrigues en un raig d’or verd: Viatge pel món de l’oli d’oliva

Oli d'oliva arbequina

Benvinguts a Puiggròs, un indret immers en l’esplendor dels paisatges de Les Garrigues. En aquesta regió de Lleida, les oliveres centenàries són les guardianes d’una tradició que ha donat lloc a l’exquisit oli d’oliva que caracteritza aquesta terra.

La nostra casa rural és molt més que un simple lloc de descans. És una invitació a explorar els camps d’oliveres que abracen la propietat i a endinsar-te en el procés artesanal que converteix l’oliva en un líquid d’or verd. Des de l’arquitectura autòctona fins als detalls que recorden l’herència pagesa, cada racó de la casa rural està impregnat de l’esperit de Les Garrigues.

Les oliveres centenàries que envolten Puiggròs testimonien els segles de dedicació i amor a la terra. Durant la teva estada, tindràs l’oportunitat d’aprendre sobre la producció d’oli d’oliva, des del cultiu al molí, tot mentre gaudeixes de la tranquil·litat dels camps d’oliveres.

Les Garrigues són conegudes pels seus molins d’oli, autèntics guardians del llegat oleícola. Les teves vacances rurals es converteixen en una oportunitat d’explorar aquests molins, on l’oli d’oliva pren forma. Les visites als molins et portaran a una jornada sensorial, des de l’aroma intens fins al gust exquisit de l’oli que és fruit de la passió i la dedicació dels productors locals.

El paisatge de Les Garrigues es transforma en un mar verd d’oliveres, testimoniant la bellesa i la resiliència de la regió. Gaudeix d’un passeig pel mig dels camps d’oliveres, escoltant el murmuri del vent entre les branques.

En resum, la nostra casa rural és un punt d’inici ideal per a un viatge pel món de l’oli d’oliva.

Comprova disponiblitat