Arriba a les Garrigues la 6ena edició del festival Garriguitar, que ret un homenatge a un instrument tan noble com la guitarra i un memorial al músic Emili Pujol. Es tracta d’una trobada internacional de les més altes expressions de la música culta d’instruments de corda polsada. Neix al 2011, en la commemoració del 125 Aniversari del naixement de l’insigne mestre guitarrista i musicòleg Emili Pujol, com un projecte que el propi mestre va projectar en la dècada dels 70, impulsant, com a expressió cultural, la música culta a tots els racons de la seva terra natal.

La iniciativa comença el pròxim 7 de juliol a les 10 de la nit i s’entendrà fins el pròxim 26 d’agost a les 9 del vespre. Una sèrie de concerts de músics vinguts d’arreu que aniran acompanyats la gran majoria de tasts de productes locals, seran els protagonistes dels vespres i les nits d’estiu a la comarca de Les Garrigues. Prendre la fresca tot escoltant dolces melodies a base de guitarra i veus encisadores, un bon pla oi?

La ruta musical comença a les Borges Blanques i acaba a Arbeca, passant per poblacions com ara La Granadella, La Pobla de Cérvoles, Juneda, Vinaixa, Fulleda, Granyena de les Garrigues, la Floresta, l’Espluga Calba o el Cogul.

En vols saber més? Ampliar detalls? Conèixer els músics? Ubicacions exactes de les actuacions? Etc. Pots veure el programa dels concerts aquí.

Comprova disponiblitat