Cal MiquelóGeneral

Cal Miqueló a Le Figaro Magazine

Le Figaro Cal Miqueló turisme Catalunya

Un espai de fusió entre la modernitat, el benestar i l’elegància.

Això és el que recull Cal Miqueló, una casa rural espectacular del 1778 on allotjar-te al bell cor de Puiggròs.

La revista francesa Le Figaro Magazine ha fet un especial de turisme de Catalunya en el qual hem aparegut. La nostra casa rural, Cal Miqueló, amb tants anys d’història, és un dels destins amb més atracció per famílies i grups que volen passar una vetllada tranquil·la enmig de la natura.

Des de França, també ens visiten i els encanten les experiències que proposem als nostres clients. Si ets amant del senderisme, et fascinarà el nostre entorn i les rutes que us suggerirem. Si en canvi, prefereixes les experiències d’enoturisme, podràs visitar els cellers i la cultura del vi de les Garrigues, a més de les seves peculiaritats d’una forma excepcional. I si vols optar per experiències gastronòmiques podràs gaudir d’una cuina innovadora amb productes de la terra per captivar el teu paladar.

Aquestes atraccions fascinen al públic francès, no només per les activitats que es poden dur a terme a l’entorn, sinó també per la desconnexió i el benestar que suposa allotjar-se a la nostra casa rural.

Al nostre subterrani trobaràs un indret únic on relaxar-se i prendre’s un respir: l’spa i el jacuzzi. Juntament amb unes instal·lacions adaptades per a grans grups i amb tot allò necessari per gaudir d’uns dies de desconnexió total.

Us esperem a casa nostra!

 

Podeu llegir a continuació l’article sencer publicat al magazine de Le Figaró.

Cal Miqueló Le Figaro

Join the discussion 48 comentaris

Comprova disponiblitat